Vredefeesten
Vredefeesten
Vredefeesten
Vredefeesten

Vredefeesten 2020

4 tot 6 september
Stadskern Sint-Niklaas
Geannuleerd

Helaas geen Vredefeesten in 2020...

Social media sharing

Het is met veel spijt in het hart, maar in de overtuiging dat het de enige juiste beslissing is, dat we moeten aankondigen dat de Vredefeesten 2020 geannuleerd worden.

Villa Pace zou enkele dagen na 31 augustus vallen, de voorlopige einddatum die de Nationale Veiligheidsraad prikte voor het schrappen van massa-evenementen. Toch werd vandaag al beslist om te annuleren, in het belang van ieders veiligheid en gezondheid, en omdat we meer en meer met praktische, financiële en organisatorische problemen geconfronteerd werden.

We beseffen dat dit de zomer nog wat zwaarder om dragen maakt. We willen daarom ons best doen om van de editie 2021 een knaller te maken, maar gaan ook nu al creatief aan de slag om de pijn tijdens de komende zomer te proberen verplichten.

Zorg ondertussen goed voor elkaar en blijf de maatregelen respecteren, zodat deze situatie niet nodeloos langer hoeft te duren dan nodig is. Iedereen wil terug bij vrienden en familie zijn, opnieuw ballons in de lucht zien hangen, pinten drinken op café of op restaurant gaan, maar de enige manie rom daar te geraken, is dat iedereen zich solidair aan de regels houdt.

Samen kunnen we dit!

Blijf veilig, blijf gezond.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer