In Vitro

In Vitro

21 maart van
Grote Markt
Uitgesteld
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

[Door de maatregelen tegen het coronavirus is deze activiteit verplaatst naar maart 2021]

Wil je iets zien dat je nooit eerder zag in Sint-Niklaas? Dat kan! Op 21maart 2020 krijg je voor 1 keer de vele prachtige glas-in-loodramen te zien.

Social media sharing

Programma

Een unieke avondwandeling zal voor één keer de prachtige glasramen in onze stad in de spotlight zetten. Een parcours doorheen de stad wordt uitgestippeld en kan op eigen houtje worden gedaan, maar het wordt nog eens zo leuk om het samen met vrienden of familie te beleven.  Een folder of een app zal je begeleiden van het ene verlichte glasraam naar het andere en van de ene verbazing naar de andere.  

Inschrijven in niet nodig en de wandeling is volledig gratis. Jullie kiezen zelf wanneer jullie de wandeling willen beginnen. De wandeling vertrekt op de Grote Markt, aan de luifel van de Stationsstraat. Daar vindt je ook de begeleidende folders die glasramen toelichten  

Op het traject liggen 3 cafés waar de glas-in-loodramen zich ditmaal binnen bevinden. Jullie hoeven geen consumptie te nemen, maar als jullie even willen uitrusten of iets drinken, kan dat natuurlijk altijd. De volledige wandeling is +/- 5km. 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer