Het interieur van de salons

Terrazza

7 tot 8 september van
De salons
Concert
You are viewing an archived page. The info on this page may no longer be up to date.

De magische tuin- en huiskamerconcerten van Terrazza worden elk jaar in het kader van Villa Pace georganiseerd in de tuin van de Salons.

Social media sharing

De editie 2019 staat in teken van Musica Mundi's Young Talents, Europees jong toptalent. Leerlingen van d'Academie podium vervolledigen het programma.

Het dagprogramma om 14 en 16 uur is identiek. Zaterdag en zondag zijn er wel verschillende programma’s en andere muzikanten. De leerlingen kamermuziek (gitaar en dwarsfluit) o.l.v. Kris Matthynssens brengen zowel zaterdag als zondag om 15 uur hetzelfde programma.

Aangezien de weersverwachtingen onduidelijk zijn en er buien worden voorspeld, zullen de concerten van Musica Mundi zowel op zaterdag als op zondag om 14 uur en 16 uur in elk geval binnen in de Salons plaatsvinden.

Kom op tijd, want de plaatsen zijn beperkt!

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer