© fotoclub tereken

Tereken Zichtbaar

1 tot 30 november
Tereken
Gratis Expo
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Fotoclub Tereken stelt op een originele manier zijn foto's tentoon.

Social media sharing

Door de huidige corona maatregelen is het voor de leden van de fotoclub Tereken onmogelijk om een normale foto tentoonstelling te organiseren.

De fotoclub heeft zijn roots in de wijk Tereken. Omdat onze leden ook tijdens de corona periode volop hun fototoestel ter hand hebben genomen willen we toch de kans geven aan zowel fotografen als publiek om deze foto's te (laten) bewonderen. Daarom hebben wij als fotoclub het idee opgevat om ons zichtbaar te maken in de wijk Tereken.

Een 10-tal fotografen maken gebruik van een aantal ramen die ter beschikking worden gesteld door een aantal handelaren en privé personen/organisaties.

De mensen kunnen op eigen tempo, in hun eigen "bubbel" van raam tot raam de verschillende fotografische stukken bekijken.

Hiervoor stellen we een handige map ter beschikking waarmee je op stap kunt. 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer