Bram Kinsbergen
Portus Berkenboom (Querida)
Sven Boel (gekleurde polyesteren ballen)

Tentoonstelling Sven Boel, Bram Kinsbergen en Portus Berkenboom

8 tot 16 mei van
WARP
Gratis Expo
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Warp zet zijn deuren weer open. Kom langs en bewonder de twee solotentoonstellingen én de examenstukken van kunstenaars-in-spe van de kunsthumaniora Portus Berkenboom. Twee weekends lang van 14u tot 19u. Inkom is volledig gratis.

Social media sharing

Sven Boel

Sven Boel (1985) is gefascineerd door taal, die voor hem een mengeling is van complexiteit en imperfectie. Zonder dat hij ooit effectief getest werd, lijkt dyslexie zijn originele bondgenoot te zijn. Heel waarschijnlijk krijgen woorden en begrippen vaak een verrassende betekenis voor hem. Dat eigenzinnig spel van taal zet Sven als beeldhouwer met diverse materialen om in kleurrijke sculpturen.

Bram Kinsbergen

Bram Kinsbergen (1984) leerde zichzelf schilderen en werd een virtuoos autodidact. Bram is een gevoelig observator die zich interesseert in de oerelementen van de natuur: mens, plant en dier met vaak een verstrengeling van al deze elementen. In zijn landschappen plooit hij (huis)kamers dusdanig open dat caleidoscopische architecturale constructies ontstaan. Door zijn aandacht voor lijnvoering, toets, kleur en textuur spat het schildergenot gewoonweg uit zijn werken.

Examenstukken Portus Berkenboom

We combineren deze twee solotentoonstellingen met de examenstukken van kunstenaars-in-spe van de kunsthumaniora Portus Berkenboom. Een heel jaar werkten de leerlingen van 6 Toegepaste Beeldende Kunst rond het thema van de utopie. Reserveren kan je via: https://koalendar.com/e/expo-utopia-6tbk en meer info via: Info@portusberkenboom.be

Praktisch

Op donderdag 13 mei organiseert d’Academie Podium tussen 14 en 16u bij WARP (en op verschillende andere locaties) een live-concert in de tuin. Dit maakt deel uit van de langer lopende muziekwandeling ‘PodiumParcours’. Meer info voor dit evenement tref je aan op: www.academiesint-niklaas.be. De tentoonstelling is op afspraak te bezoeken. Plan je bezoek in via info@warp.be.

Praktisch: 8, 9, 15, 16 mei tussen 14u en 19u / geen reservatie vereist
(Kunsthumaniora: tijdsloten op de openingsdagen tussen 10u en 13u30).
Gratis toegang (terras indien de omstandigheden het toelaten – first come, first served).

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer