Met BV's naar de markt

Sinterklaasmarkt met Herman Verbruggen, Loes Van Den Heuvel, ...

21 november
H. Heymanplein
Gratis Stad van de Sint Winkelen
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.

De Donderdagse Markt is één van de iconen van de Sintstad.
Tijdens het verblijf van de goedheilige man wordt dit wekelijkse gebeuren nog meer dan anders feestelijk in de verf gezet.

Social media sharing

Met BV’s naar de markt 

Herman Verbruggen, Loes Van Den Heuvel, Chris Van Tongelen en ....  zijn op donderdag 21 november te gast op de Grote Markt. Deze bekende Vlamingen wandelen tussen de kramen door, doen een babbeltje met de marktbezoekers en maken tijd voor een foto. Ze helpen ook een marktkramer in het kraam en zingen af en toe een stukje uit hun repertoire.

De horeca van de stadskern zorgt voor een extraatje tijdens deze marktdag. Marktbezoekers kunnen aan de stand van de horeca proeven van het heerlijke Sinterklaas- of Zwarte Pietbier. Enkel verkrijgbaar tijdens de Sinterklaasperiode in de stadskern van de ‘Stad van de Sint’!

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer