Pleinconcerten

Sint-Niklaas Pleint

4 tot 26 augustus
Sint-Nicolaasplein
Festival Gratis Met kinderen Podium Sint-Niklaas zomert

Op de zonnige terrassen van het Sint-Nicolaasplein zorgen we in augustus voor extra sfeerbeleving doormiddel van muziek. Op donderdagavond kan je opnieuw terecht voor live muziek met de pleinconcerten, op vrijdagavond brengt een DJ extra sfeer met het nieuwe concept 'playground sessions'.

Social media sharing

Al jaren wordt er in de zomer op donderdagavond live muziek gebracht tijdens de pleinconcerten. We zetten dat ook dit jaar in augustus opnieuw verder met enkele gesmaakte klassiekers. De concerten starten steeds om 20u en eindigen rond 22u30.

Op het programma:

  • Donderdag 5 augustus: The Romantics
  • Donderdag 12 augustus: Golden Years Band
  • Donderdag 19 augustus: The 5'z
  • Donderdag 26 augustus: Bow & Arrow

Een concert meepikken kan enkel zittend vanop de terrassen op en rond het plein, dus wees er op tijd bij om een plekje te bemachtigen!

Op vrijdagavond zetten we op de terrassen het weekend in stijl in met enkele DJ Playground Sessions. De DJ's, die zich voor de gelegenheid op de speeltuin op het plein installeren, zorgen met zwoele zomerbeats voor de perfecte terrasbeleving.

Je kan genieten van de DJ playground sessions op vrijdag 6, 13, 20 en 27 augustus, telkens 22u tot 00u30.

De zomerbeats meepikken kan enkel zittend vanop de terrassen op en rond het plein, dus wees er op tijd bij om een plekje te bemachtigen!

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer