Sint-Niklaas BUITENgewoon

Sint-Niklaas BUITENgewoon

19 mei van
Stadskern
Concert Festival Gratis

De Lentemarkt, Lekker Lokaal en de Dag van het Park slaan de handen in elkaar en worden 'Sint-Niklaas BUITENgewoon', een nieuw lokaal dagevenement waar de focus ligt op de natuur en lekker eten. Dit alles krijgt begeleiding van vrolijke muziek en kinderanimatie!

Social media sharing

Het Romain De Vidtspark, dat is een oase van rust en groen, even weg van alle drukte en genieten van enkel de vogeltjes die fluiten … maar niet op zondag 19 mei! Tijdens de Dag van het Park bruist het stadspark van het leven, en verwachten we vooral speel-vogels in en onder de bomen! Ga mee op avontuur in de carrousel van Marquis De Quevilly, leer de kneepjes van het circusvak en zing uit volle borst mee met Tom Toonladder en Trees Trommelvlies. Traditiegetrouw zorgen we voor een (h)eerlijk hapje en drankje en kan jong en oud genieten van sfeer en animatie in het park. En… dankzij de creatieve zonnetjes van de Zonfabriek speel je op ’t einde van de dag thuis gewoon verder!

Een gevarieerd aanbod aan kleurrijke bloemen en planten om thuis een heerlijk lentegevoel te creëren, de kringloopkrachten die een boontje voor jou hebben én de beiaardier die de mooiste deuntjes laat horen: van harte welkom om te komen genieten van geur, kleur en smaak op de Lentemarkt!

Landbouwers en lokale handelaars verzamelen op de Grote Markt en laten je proeven van de lekkerste streekproducten en producten recht van op het veld. Inspiratie nodig over wat je met al dat lekkers kan koken? Sterrenchef Edwin Van Goethem van ’t Korenaer laat in zijn potten kijken tijdens een kookdemo met ingrediënten vers van de markt.

Meer info via Lekker Lokaal Markt
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer