Santawalk

Santawalk

21 december van
Sint-Nicolaasplein
Sint-Niklaas wintert Wandelen
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Een ludieke kerstwandeling voor jong en oud in het centrum van Sint-Niklaas. De deelnemers wandelen, verkleed als kerstman, het eenvoudige parcours en steunen met hun deelname onze goede doelen.

Social media sharing

Op zaterdag 21 december organiseert Rotary Club Sint-Niklaas voor de achtste keer een ‘kerstwandeling’. Het wordt opnieuw een editie vol sfeer, lichtjes, muzikale ambiance ... Een heuse nocturne met vertrek op het Sint-Nicolaasplein. Ook dit jaar wordt er gewandeld voor het goede doel 'To Walk Again'.  Het uitgestippelde wandelparcours is ongeveer 4 km lang en geschikt voor jong en oud.

Deelnemen

Schrijf je in door je kerstmanpak te kopen bij volgende verkooppunten:

  • dienst Toerisme, Grote Markt 45, Sint-Niklaas
  • Colora, Gentsebaan 71b, Sint-Niklaas
  • Tims, Waasland Shopping Center, Sint-Niklaas
  • Timmermans, Stationsstraat 90, Sint-Niklaas
  • Tuincenter Van Buynder, Hoogkamerstraat 196, Temse

Prijzen

De prijs bedraagt 12 euro voor volwassenen en 6 euro voor jongens en meisjes (tot 135 cm). Bij de inschrijving ontvang je je kerstmanpak. Groepen van minstens vijfentwintig deelnemers kunnen zich melden voor hun inschrijving op de website van de Santawalk. 
Jeugdvereniging, school of sportclub? Vanaf deelname met 25 personen bekom je van Rotary Sint-Niklaas financiële ondersteuning!

Na de wandeling ontvang je een goodiebag met leuke gadgets, een medaille en is er gratis erwtensoep, glühwein en/of chocolademelk.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer