Santawalk

Santawalk

21 tot 21 december van
Sint-Nicolaasplein
Sint-Niklaas wintert Wandelen

Een ludieke kerstwandeling voor jong en oud in het centrum van Sint-Niklaas. De deelnemers wandelen, verkleed als kerstman, het eenvoudige parcours en steunen met hun deelname onze goede doelen.

Social media sharing

Op vrijdag 21 december organiseert Rotary Club Sint-Niklaas voor de zevende keer een ‘kerstwandeling’. Het wordt opnieuw een editie vol sfeer, lichtjes, muzikale ambiance... Een heuse nocturne met vertrek op het Sint-Nicolaasplein. Ook dit jaar wordt er gewandeld voor de goede doelen: Welzijnsschakel “De Springplank”, “alsook financiële ondersteuning voor jeugdverenigingen, scholen en sportclubs. Het uitgestippelde wandelparcours is ongeveer 3,6 km lang en geschikt voor jong en oud.

Om deel te nemen schrijf je je in door je kerstmanpak aan te kopen bij volgende verkooppunten: in Sint-Niklaas bij de dienst toerisme, Grote Markt 45 - Colora, Gentsebaan 71b - Tims, Waasland Shopping Center - Timmermans, Stationsstraat 90,  en in Temse bij Tuincenter Van Buynder, Hoogkamerstraat 196.

De prijs bedraagt 12 EUR voor volwassenen en 6 EUR voor jongens en meisjes (tot 135 cm). Bij de inschrijving ontvang je je kerstmanpak. Groepen van minstens vijfentwintig deelnemers kunnen zich melden voor hun inschrijving op info@santawalk.be.

Jeugdvereniging, school of sportclub? Vanaf deelname met 25 personen bekom je van Rotary Sint-Niklaas financiële ondersteuning!

Na de wandeling ontvang je een goodiebag met leuke gadgets, een medaille en is er gratis erwtensoep, glühwein en/of chocolademelk.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer