header respect

RESPECT

5 tot 6 september
Sint-Niklaas & deelgemeenten
Sint-Niklaas zomert
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.

Al maandenlang geven alle zorg- en hulpverleners het beste van zichzelf. Om hen te bedanken startten de families Sax en Rosseneu, in samenwerking met de stad Sint-Niklaas, de actie RESPECT.

Social media sharing

Hulp- en zorgverleners uit het Waasland konden zich via hun werkgevers kandidaat stellen om als passagier mee te vliegen met een ballon. De oproep kreeg bij heel wat hulpverleners en bij heel wat ballonpiloten gehoor.

Op zaterdag 5 en zondag 6 september is het zover, dan stijgen 50 ballonnen met maar liefst 235 hulp- en zorgverleners op vanop verschillende plaatsen in Sint-Niklaas en de deelgemeenten. Er zijn dan misschien geen Vredefeesten dit jaar, maar iedereen kan van thuis uit wel een luchtruim vol ballonnen bewonderen.

Onderaan deze pagina vind je de lijst met deelnemende ballons en piloten. Heb je vragen? Neem dan contact op met info@ballonfestival.be.

Wil je meer weten over de Vredefeesten? Meer informatie vind je hier.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer