Coup De Belgique
Coup De Belgique2

Rally 'Coup de Belgique'

1 mei tot 31 augustus
Waasland
Sport
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

‘Coupe de Belgique’ komt naar het Waasland. Liefhebbers van alles op weekend vertrekken in Sint-Niklaas voor een tocht langs mooi plekjes in het Waasland.

Social media sharing

Liefhebbers van alles op wielen verbazen en hen meenemen naar minder gekende plekken, zelfs dichtbij huis, dat is het opzet van The Grand Touring Company. De formule: 2 rallyes door Vlaanderen en 2 door Wallonië, waarvan er één start in Sint-Niklaas en eindigt in Lokeren. Op deze navigatie-zoektocht door het Waasland is snelheid van geen belang; de beste navigatoren slepen de prijzen in de wacht. De rallye loopt van 1 mei tot 31 augustus; er is een prijzenpot ter waarde van 5000 euro te winnen.

 

Wil je zelf kans maken op een deelnamepakket met de 4 roadbooks ter waarde van 199 euro?
Antwoord dan op deze vraag: “Van welk merk is de onderbroek van Bruun De Beer in de hal van het toeristisch infokantoor?” en mail je antwoord vóór 1 juli 2021.

Uit de juiste inzendingen trekken we een winnaar, die persoonlijk wordt verwittigd.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer