Radio Fiona

Radio Fiona

15 februari tot 31 maart
online
Met kinderen

Zet je gezellig neer in de zetel en luister op 3 momenten naar de afleveringen van ‘Radio Fiona’

Social media sharing

In de lege wandelgangen van een schouwburg is de conciërge Fiona alleen achtergebleven.
De schouwburg is toe. Niemand speelt of danst nog op de planken, niemand zit verwonderd te kijken in de zaal. Het is stil.

Om de leegte in huis -en in haar hart- te vullen, start Fiona haar eigen radioprogramma: Radio Fiona! Ze interviewt de dingen rondom haar; een huilende wc-borstel, een manisch gordijn of Dramaturgino de huisdramaturg. Zo komt het theater weer even tot leven. Eventjes toch. Al is het misschien alleen maar in Fiona's hoofd.

We nemen kinderen mee de theaterzaal in met een ode aan de krakende vloeren, verbeelding, mysterie en spelplezier.
Waarom applaudisseren we? Waarvoor dient dat souffleurshok nog? Wat is de mooiste lach? Waarom is de WCborstel verdrietig? We spelen 'Het kwisje dat geen kwisje is'. Het drankbonnetje wil graag even een oproep doen. En Regi geeft graag nog een speeltip voor tijdens de vakantie mee.

Op maandag, woensdag en vrijdag om 10u, komt het theater telkens terug even tot leven, wanneer er een aflevering online op onze facebookpagina en op onze site verschijnt.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer