R-Oh-de loperweekend 2021

R-Oh-de loperweekend 2021

13 tot 14 maart van
Stadskern Sint-Niklaas
Gratis Winkelen
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Op zaterdag 13 en zondag 14 maart rollen de lokale handelaars de rode loper voor u uit. Ze stellen hun nieuwste collecties voor op een fijne en veilige manier. Tijdens dit weekend geniet je van een gezellige winkelsfeer én maak je kans op één jaar gratis winkelen.

Social media sharing

Programma

De voorjaarscollecties sieren de winkelrekken. De winkeliers kijken er naar uit om jou te mogen ontvangen op 13 en 14 maart. De winkels in de stadskern zijn open op zaterdag 13 maart van 10u tot 18u. Op zondag 14 maart verwelkomen we jullie van 14u tot 18u

In de winkels in de stadskern kan je naar hartenlust op zoek gaan naar fijne spullen om je kleerkast of interieur een frisse lentetoets te geven. Want geef toe: we kijken met z’n allen meer dan ooit uit naar de zonnige lente- en zomermaanden.

Heuse virtuele modeshow

Kan je niet wachten om de nieuwe collecties te bewonderen? Enkele deelnemende handelaars kwamen creatief uit de hoek en tonen je hun nieuwe collectie al op een bijzondere manier. Bewonder de virtuele modeshow op de hoofdpagina van deze Ontdek Sint-Niklaas website of op de Facebookpagina van Ontdek Sint-Niklaas. 

Gratis koepelparaplu & Win één jaar gratis winkelen

Tijdens het R-oh-de Loperweekend krijg je bij een aankoop van €50 (of 2x €25) een bijzondere koepelparaplu cadeau. Zo valt het winkelweekend niet in het water, mocht het toch regenen dit weekend.

Bij aankoop van €50 (of 2x €25) ontvang je bij de deelnemende handelaars een bon. Met deze bon kan je de koepelparaplu op zaterdag 13 en zondag 14 maart meteen gratis afhalen in het faciliteitenpand in Stationsstraat 11.

Uit al deze bonnen wordt op maandag 15 maart één hoofdwinnaar gekozen: deze persoon wint maar liefst één jaar gratis winkelen in Sint-Niklaas! Hij/zij ontvangt gedurende 12 maand elke maand een KadOh bon t.w.v. €100.

Extraatjes en dubbele Oh-punten

Om het weekend nog specialer te maken hebben tal van handelaars leuke extraatjes voor jou in petto. Bovendien geniet je op zaterdag 13 en zondag 14 maart van dubbele Oh-punten. Dat zijn dubbel zoveel concertbonnen, film- of parkeertickets, zwembadbeurten,… om van te genieten.
 

Meesparen voor een gratis limited-edition koepelparaplu en voor 1 jaar gratis winkelen kan bij de winkels in het focusgebied van Sint-Niklaas:

Akiba
Alexander Optiek
Ambachtelijke Chocolatier Wauters
Apotheek De Pot
Apotheek De Preter
Apotheek Van Moere
Bakkerij Royale
Bar-Bara
Bastin 
Batsleer Apotheek
Biochi
Bjorn Vaes Interieur
Blue Sky
Boutique Couture
Brood en Spelen
C&A
Choice Juwelen
Comfort store
Comptoir des Enfants
Creativ Lab
Curb skateshop
Damart
De Bakkerij
De Banier
De Castro keurslager
De Wael
De Wase Boekhandel
Delicatessen Van Poeck
Delro
Di Monaco
DierenLeven
Fairy Vape Store
Fi-Exclusiv Paris
Fiorellini
Fonifix
Galerie Wulder
Green Ice fashion store
Hans Anders
Haute Collection
Hema
Ici Paris XL
Jacobs Concept Store
Jbc
JSTE
Juwelier Dirk Bulteel
Kriza Creativ Lab
Kruidvat
Lampenhuis
Lara Mora bvba
Leonidas
Libelle James
Lingerie Femina
Lingerie Potiau
Manuvel
Marktapotheek
Ondersteboven
Optiek 33
Optiek L. Zwijsen
Pand zestien
Passi Passé
Patisserie Jan Reed
Pattyn, Jozef
Pearl
Peche
Perron 47 LifeStyle
Perron 87
Petit-Beau
Phone 121
Planet Parfum
Pro-duo
Puntkomma
RELeaSe tea 
Shop for Geeks
Slaapgoed Verlinden
Standaard Boekhandel
Sweetie
Swinnenstore
't Fornuys
't Oneindige Verhaal
The Shop Belgium
Tiffanys
Timmermans
T-Interiors
Twan/Flight 39
Valet
Voetcentrum Funesco
Welp
Zeeman

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer