Rode loper

R-Oh-de loperweekend

7 tot 8 maart van
Stadskern Sint-Niklaas
Genieten Winkelen

Op zaterdag 7 en zondag 8 maart rollen de lokale handelaars de rode loper voor u uit. Geniet het hele weekend van mini-catwalks, fijne acties, animaties, dubbele Oh-punten en gezellige winkelsfeer.

Social media sharing

De winkels in de stadskern zijn open op zaterdag van 10u tot 18u. Op zondag van 14u tot 18u. De Mini-Catwalks, gepresenteerd door Freya Poppe van Tutu Chic, vinden plaats vóór of in de handelszaken tussen 14u en 17u. 

Mini-Catwalks

Ontdek de nieuwste lente- en zomercollectie dankzij tal van mini-catwalks, gepresenteerd door mode-icoon Freya Poppe (ik stuur je nog een foto) van Tutu Chic. De mini-catwalks gaan door vóór of in de handelszaken, zowel op zaterdag als zondag tussen 14u en 17u.

Ontdek hier binnenkort de concrete programmatie van de mini-catwalks. Libelle James, Valet, Blue Sky Boutique, Pêche, Comptoire des enfants, Slaapgoed Verlinden, Haute Collection en Fi-Exclusive leggen alvast hun mooiste outfits opzij om dit weekend aan jullie voor te stellen.

Wist je trouwens dat de modellen van de mini-catwalks, net als vorig jaar, allemaal échte en vooral enthousiaste Sint-Niklase gezichten zijn? Een catwalk voor en door Sint-Niklaas dus. Is dat niet 'zoalig'?

Freya Poppe
Hanne

Foire du Vin

Combineer je winkeluitstapje met een bezoek aan de wijnbeurs ‘Foire du Vin’ in 't Bauhuis. Tijdens deze 15e editie kan je bij meer dan 50 wijnbouwers wijnen proeven en kopen. Inkomprijs bedraagt EUR 6, degustatieglas inbegrepen. Meer info via www.foireduvin.be

 

Extra acties

Tal van handelaars hebben originele acties en leuk extraatjes in petto.

Het hele weekend geniet je van dubbele Oh-punten.

Wist je dat het op zondag trouwens Wereldvrouwendag is? Ook daar spelen een aantal zaken in de stadskern graag op in.

De modekerk

Aansluitend op het r-Oh-de loperweeked van 7 en 8 maart, vindt op woensdag 11 maart een fijn mode-event plaats in de stadskern van Sint-Niklaas. Na het succesvolle event ‘De Modetuin’ in september, slaan Schoenen De Ruyte en De Ruyte Kids, dameskleding Avenue, Lingerie Marie M, Sis & Stories, Optiek Van Overloop en Petit Beau opnieuw de handen in elkaar. Deze keer brengen ze de nieuwste modetrends tot leven in de Collegekerk. Een toegangsticket kost EUR 25 en is enkel verkrijgbaar bij de deelnemende handelszaken. Achteraf kan je het ticket inruilen als kortingsbon. Het evenement start om 19u30. Plaatsen zijn beperkt.

Modekerk
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer