r-oh-de loper weekend

R-Oh-de loper Loperweekend 2021

13 tot 14 maart
Stadskern Sint-Niklaas
Gratis Winkelen

Op zaterdag 13 en zondag 14 maart rollen de lokale handelaars de rode loper voor u uit. Ze stellen hun nieuwste collecties voor op een fijne en veilige manier. Tijdens dit weekend geniet je van een gezellige winkelsfeer én tal van extra's.

Social media sharing

Programma

Verrassende lente- en zomercollecties

De voorjaarscollecties sieren de winkelrekken. De winkeliers kijken er naar uit om jou te mogen ontvangen op 13 en 14 maart. De winkels in de stadskern zijn open op zaterdag van 10u tot 18u. Op zondag verwelkomen we jullie van 14u tot 18u

In de winkels in de stadskern kan je naar hartenlust op zoek gaan naar fijne spullen om je kleerkast of interieur een frisse lentetoets te geven. Want geef toe: we kijken met z’n allen meer dan ooit uit naar de zonnige lente- en zomermanden.

Heuse virtuele modeshow

Kan je niet wachten om de nieuwe collecties te bewonderen? Enkele deelnemende handelaars kwamen creatief uit de hoek en tonen je hun nieuwe collectie al op een bijzondere manier. Bewonder hier binnenkort de virtuele modeshow. 

Win één jaar gratis winkelen

Tijdens het R-oh-de loperweekend krijg je bij een aankoop van €50 een leuk cadeau. Dit cadeau kan je op zaterdag 13 en zondag 14 maart meteen afhalen in het faciliteitenpand in Stationsstraat 11. Bovendien maak je kans op één jaar gratis winkelen in Sint-Niklaas!

Extraatjes en dubbele Oh-punten

Om het weekend nog specialer te maken hebben tal van handelaars leuke extraatjes voor jou in petto. Bovendien geniet je op zaterdag 13 en zondag 14 maart van dubbele Oh-punten. Dat zijn dubbel zoveel concertbonnen, film- of parkeertickets, zwembadbeurten,… om van te genieten.
 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer