Push it

Push it! Cross-over festival

23 april tot 17 mei
Uitgesteld
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.

Het Waasland is één van dé muziekregio’s van Vlaanderen. Met Crammerock, Lokerse Feesten en Villa Pace als parels in de festivalzomer, met unieke bands en muzikanten en met eigenzinnige concertjournalisten en radiomakers. 

Social media sharing

Push it! verenigt al dit talent in een cross-over festival met muziek, nieuwe media en beeld als uitgangspunt. Een festival waarin jongeren een centrale plaats krijgen en waarin ‘klik’ uitdijt tot ‘Woooosh!’. Concertfotografen Koen Keppens, Geert Van de Velde en Gie Knaeps exposeren op verschillende locaties in de regio. Concertzaal De Casino, WARP, de cultuurcentra, d’Academie, de jeugdhuizen en de bibliotheken zorgen mee voor een programma dat rockt. Tijdens Push it! gaan zij in dialoog en geven jongeren het woord door middel van een mobiel radiohuis waarin jongeren zelf aan de slag gaan met radio maken en nieuwe media. Tijdens Push it! krijgen jongeren een stem via concertprogrammatie, workshops, lezingen, wedstrijden, pop up expo’s en nog veel meer. Via Push it! krijgen Wase kunstenaars en professionals die met beeld, muziek en nieuwe media werken een podium richt het brede publiek en de jongeren het ideale platform om zelf aan de slag te gaan.

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer