Puintuin
Puintuin
Puintuin

Puintuin

2 juli tot 17 augustus
Jeugdcentrum Den Eglantier
Gratis Met rolstoel

Tijdens de zomermaanden transformeert Den Eglantier in de Puintuin. Dit is niet de zoveelste pop-upzomerbar, maar een creatieve plaats geïnspireerd op de Ruinbars van Boedapast.

Social media sharing

"I started out with nothing and I still got most of it left", zong Seasick Steve. Dat is ook hoe de Puintuin enkele jaren geleden is ontstaan. De tuin van het jeugdcentrum lag het grootste deel van het jaar bezaaid met allerlei materiaal dat geen thuis of vaste plaats kende, tot enkelingen er creatief mee aan de slag gingen: er werden zitbanken gebouwd, bloemen geplant en verlichting gehangen. Enkele jaren later is de Puintuin geëvolueerd tot een van de meest verrassende zomerbars die de stad rijk is met frisse beats en originele activiteiten. 

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer