Het werk Pink Panthers van Nathalie Perret

Pré-parcours Coup de Ville

1 tot 30 augustus
Stadscentrum
Wandelen Expo Fietsen
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.

Ook in de stad laat de natuur haar sporen na. Letterlijk, maar vaak symbolisch zijn er eveneens aardig wat verwijzingen naar bloemen en groen in de stedelijke omgeving. Via een wandel- en fietsparcours met een kwis kan je die gans de augustusmaand ontdekken in Sint-Niklaas.

Social media sharing

Met grote foto’s van kunstwerken, bestaande monumenten of decoratieve elementen wordt ingespeeld op thema’s van Coup de Ville. Met vragen, zoekertjes, weetjes, opdrachten en een randprogrammatie met o.a. balkonconcerten, is dit en perfecte inleiding tot de tentoonstelling in het najaar.  Vele zaken waar men routinematig aan voorbijgaat, zullen meer betekenis krijgen en groeien in waarde.  

Met behulp van een brochure kan men de tocht op eigen tempo in verschillende etappes afleggen.  

Aan de kwis van het Pré-Parcours zijn verschillende prijzen verbonden die nog voor de start van ‘Coup de ville – Chasing Flowers’ (11 september – 11 oktober) uitgereikt worden.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer