Plein Air

Plein Air

20 juni tot 8 september
Sint-Niklaas
Gratis Met kinderen Expo Wandelen Sint-Niklaas zomert
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Bij de start van de lockdown heeft d’Academie Beeld een breed project opgestart onder de titel “d’Academie Beeld ON AIR”. De leerlingen zijn stuk voor stuk “Artist In Residence” bij hen thuis. Om de leerlingen de kans te geven hun werk te tonen, is er "Plein Air".

Social media sharing

De leerlingen van d'Academie Beeld tonen hun werken aan hun voordeur, aan het raam, in hun voortuin en aan de ateliers van d’Academie. Ze creëren zo een gigantische tentoonstelling doorheen het Waasland en bij uitbreiding de Lage Landen. Plan je fietsroute, wandel rond in je buurt, verken de verste verten van onze regio en ontdek de werken. 

Jij doet toch ook mee? Stuur ons het adres waar je werk getoond wordt samen met eventueel een foto naar air@academiesintniklaas.be en we voegen je toe aan onze interactieve kaart. 

Heb je een geweldige tocht gemaakt? Deel deze met ons: air@academiesintniklaas.be
Veel plezier.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer