Ontroerend Goed

Ontroerend goed - £¥€$

18 tot 19 januari
Podium
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.

Je kan lies lezen in de titel. Of eyes. Of pond, yen, euro en dollar. Hoe dan ook - leugens of valuta - deze voorstelling gaat over geld.

Social media sharing

Stel dat jij in de huid kan kruipen van de grootgeldbezitters, de 1%, de superrijken, diegenen die de touwtjes in handen hebben, de graaiers die de ongelijkheid in stand houden en met hun economische spelletjes de bankencrisis veroorzaakten. Jij zou het anders doen, toch?

Ontroerend Goed geeft je de kans om dat te bewijzen. Voor één keer mag jij plaatsnemen in de stoel van de grote jongens. Jij wordt een speler in ons economisch systeem en bepaalt de koers. You call the shots. Speel jij het eerlijker? Maak jij van de wereld een betere plek? Of word je toch verleid door de dollartekens in je ogen?

Breng genoeg cash geld mee. Geen zorgen, je krijgt het terug.

 

cc Sint-Niklaas - De Casino Concertzaal

Op zaterdag 18 en zondag 19 januari

De voorstelling wordt in het Engels gespeeld.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer