Zanger en zangeres van Arsenal zingen dicht bij elkaar (foto: Koen Keppens)

Music for the deaf - PPPUSH-IT

7 mei tot 27 augustus
SteM Zwijgershoek - Tentoonstellingszaal
Gratis Expo

Sinds 2010 is Koen Keppens huisfotograaf van Rock Werchter, werkt hij voor Goformusic, Focus Knack, De Morgen en vooral Humo. In Tentoonstellingszaal Zwijgershoek toont hij een eigenzinnige selectie van zijn werk uit de voorbije 10 jaar en stelt hij zijn nieuwe boek voor, Music For The Deaf II.

Social media sharing

Verwacht geen klassieke foto’s, maar beelden die balanceren op de grens waar concertfotografie eindigt en David Lynch de boel overneemt.

Terwijl Koen Keppens op Rembrandteske wijze artiesten probeert te capteren, vangt de Waalse fotograaf Olivier Donnet ze one minute after the show. Op het moment dat de adrenaline, het zweet en de spanning nog volop aanwezig zijn, klist hij de performer net na het toppunt van ontlading.

De expo 'Music for the deaf' is gratis te bezoeken, maar je moet wel reserveren.

Deze expo kadert in een groter project:
PPPUSH-IT!
Cross-over Festival
IMAGE * MUSIC * MEDIA
7 mei t.e.m. 7 november 2021
Sint-Niklaas, Beveren, Lokeren en Stekene

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer