Magische droomwandeling
Magische droomwandeling
Magische droomwandeling

Magische Droomwandeling

16 december tot 9 januari van
Stadskern Sint-Niklaas
Gratis Met kinderen Met rolstoel Wandelen Sint-Niklaas wintert
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Ga dit eindejaar mee op Magische Droomwandeling met de zusjes Emma en Sarah. Ze nemen je mee op een wandelroute in het centrum van Sint-Niklaas met verrassende ontdekkingen en een spannend luisterverhaal. Een magische ervaring voor groot en klein!

Social media sharing

Wat?

Een wandeling van ongeveer 3 kilometer, volledig toegankelijk met de kinderwagen of de rolstoel. Haal je wandelplan op in één van de infokiosken (aan het stadhuis, op de Grote Markt kant Nieuwstraat, in de Stationsstraat ter hoogte van de Salons) en droom mee met Emma en Sarah. Ga je ook mee op zoek? In de lucht, aan het water of achter het raam?

Het parcours

Download hier binnenkort het wandelplan.  De route vertrekt aan het Stadhuis op de Grote Markt en neemt je mee richting het stadspark, de Houtbriel, de Stationsstraat, het Mercatorpark en het Castrohof om dan opnieuw op de Grote Markt te eindigen.

Parcours Magische Droomwandeling

Parcours Magische Droomwandeling

Gratis drankje in ruil voor jouw droom

Elk Sint-Niklaas’ gezin ontvangt vanaf 20 december een droomsticker in de brievenbus, samen met de nieuwjaarskaart. Schrijf jouw droom op de sticker en jouw naam en adres op de achterkant van het stickervel. Doe daarna de magische droomwandeling en laat je verwonderen! Het stadsbestuur biedt een gratis drankje aan aan iedereen die zijn of haar droom deelt. 

OPGELET! 

Toon, aan het einde van de route, eerst jouw ingevulde sticker aan de uitbaters van de toren.  Enkel op vertoon van de sticker en bij afgifte van het stickervel, krijgen de gezinsleden van hetzelfde adres één gratis drankje per persoon.  Keuze uit warme chocomelk, glühwein of frisdrank.

Kleef de sticker nadien op het droompaneel en neem zeker een kijkje naar de dromen van jouw mede-Sint-Niklazenaren. Dat jullie dromen mogen uitkomen! 

OPENINGSUREN TIJDENS DE FEESTDAGEN

De installatie van de droomwandeling speelt elke dag tussen 16:00 en 21:00. De toren is ook geopend op die tijdstippen, behalve op 24, 25 en 31 december en op 1 januari. 

Praktisch

De wandelroute treedt in werking zodra het donker wordt. Overdag kan je ook genieten van de wandeling, maar dan zonder extra animaties. Die draaien enkel tussen 16:00 en 21:00. De wandelroute loopt vanaf 16 december tot en met 9 januari. 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer