Foodtruck Marsjandies

Liefdeswandeling Nieuwkerken

12 tot 28 februari van
Nieuwkerken-Waas
Gratis Met kinderen Wandelen
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Geniet van een liefdeswandeling in Nieuwkerken-Waas en ontdek de 10 grote harten met elk een liefdevolle boodschap!

Social media sharing

Na de kerststalletjestocht in december, kan je in Nieuwkerken gedurende de maand februari genieten van een liefdeswandeling. Ontdek op de wandeling de 10 grote harten met een liefdevolle boodschap en leer Nieuwkerken op een andere manier kennen.

Ter hoogte van het Hazenpad is er ook takeaway vanuit een foodtruck van Marsjandies. Hier kan je een wandelzak kopen met een drankje en enkele versnaperingen.

Je kan de wandeling starten tussen 9 en 20 uur. De wandeling start en eindigt ter hoogte van het Hazenpad. Je kan parkeren aan het rusthuis, de Bib en Ten Bos.

Gelieve je te houden aan de op dat moment geldende coronamaatregelen. Kom dus met maximum 4 personen of je eigen bubbel. Neem zeker ook een mondmasker mee en hou 1.5m afstand.

Hoe de wandeling loopt, kan je zien op het kaartje onderaan deze pagina.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer