Kort Geknipt

Kort Geknipt

23 januari van
Stadsschouwburg
Expo Festival

Kort Geknipt is een kortfilmfestival voor en door studenten aan het deeltijds kunstonderwijs in Vlaanderen. Op 23 januari 2019 schotelen wij u de beste animatiefilms, video’s en films voor gemaakt in het deeltijds kunstonderwijs.

Social media sharing

Zoals de voorbije jaren vindt het Kortfilmfestival plaats in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas. Dit is vlakbij de Grote Markt, waar een ondergrondse parking is.

Stadsschouwburg, Sint-Niklaas

Paul Snoekstraat 1
Jongeren van de lagere en de middelbare graad

In de namiddag starten we om 14.30 uur met animatiefilm voor jongeren van de lagere en de middelbare graad. Na ongeveer 2 x 45 min. genieten van de films, trekt de jury zich terug om de prijzen uit te reiken. Het publiek kan ook stemmen voor de publieksprijs. Rond 17 uur is het verdict gekend.

Het programma in de namiddag is gratis.

Volwassen studenten

s’ Avonds tonen we vanaf 19.30 uur een selectie van 2 maal 50 minuten film van de volwassen studenten. Daarna bekroont de jury de beste film uit de selectie en kiest het publiek haar favoriete film. Het einde is voorzien omstreeks 22 uur, nadien kan er nagekaart worden in de Foyer.

Inkom bedraagt 5 euro.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer