trein OMD

Kinderzoektocht Open Monumentendag 2019

8 september van
Toerisme
Gratis Met kinderen Wandelen
You are viewing an archived page. The info on this page may no longer be up to date.

Open Monumentendag een saaie bedoening, enkel voor volwassenen? Helemaal niet! Kom en doe mee met de speur-, denk- en doe-tocht!

Social media sharing

Speur-, denk- en doe-tocht

Zin om eens een dagje treinbegeleider te zijn? Dat kan op Open Monumentendag. Je maakt een rit door de Stationsstraat en ontdekt allerlei dingen die je vast nog niet eerder gezien had. Bewonder de mooie oude huizen van de Stationsstraat, we vertellen je over de bevrijding van Sint-Niklaas op het einde van de Tweede Wereldoorlog en tonen je hoe het oude station en de oude treinen eruitzagen. De speur-, denk- en doe-tocht is ideaal voor gezinnen. Doe mee en maak kans op een mooie prijs! 

Haal je boekje af bij de dienst toerisme tussen 10 en 17 uur. Het invulblaadje kan afgegeven worden op het einde van de zoektocht of tot 15 september bij de dienst toerisme.

Je kan de zoektocht ook thuis downloaden en uitprinten.  

 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer