kerstmarkten
SN Wintert

Kerstmarkten

13 tot 21 december
Sint-Niklaas en deelgemeenten
Met rolstoel Sint-Niklaas wintert

Tijdens de maand december worden verschillende gezellige kerstmarkten georganiseerd in Sint-Niklaas, Belsele, Puivelde, Nieuwkerken en Sinaai.

Social media sharing

Op zaterdag 21 december organiseert Belsele-Events opnieuw een fijne kerstmarkt. In Belsele dorp vind je een ruim aanbod van kraampjes, een podium met dansplein, foodtrucks, kermiskramen en natuurlijk de Kerstman met zijn elfjes. Een kerstmarkt voor jong en oud met veel animatie.

Standhouders kunnen zich aanmelden via www.Belsele-Events.be

Zaterdag 21 december 2019

14.00 uur: opening kerstmarkt
00.00 uur: sluiting kerstmarkt

Noël Eglise

Op zaterdag 28 december kan je in Nieuwkerken terecht voor een gezellige Kerstmarkt. 

 

Zaterdag 28 december

14.00 uur: opening kerstmarkt
00.00 uur: sluiting kerstmarkt

Onze sfeervolle kerstmarkt bestaat uit meer dan 60 kerstchalets, verschillende foodtrucks, een sierlijke overkapping en een gezellige kampvuurkring. De cadeaudagen van Oxfam Wereldwinkel vinden dit jaar plaats onder de overkapping, en de ijspiste en winterkermis zijn vlakbij. Je kan op de Grote Markt terecht voor juwelen, mutsen, kaartjes, decoratie, speelgoed, eerlijke geschenken en ambachtelijke producten, maar ook voor een glaasje cava, een jenevertje, warme chocolademelk, glühwein, een broodje beenham, oesters, pasta’s en zo veel meer.

Bekijk hier het volledige programma.

Op de gezellige Dries van Sinaai vindt reeds twintig jaar een sfeervolle kerstmarkt plaats. Rond de vuurkorven staan verschillende kramen opgesteld waar de plaatselijke middenstand en verenigingen u verwennen met geschenkartikelen, hapjes en drankjes. Daarnaast is er ook heel wat randanimatie voorzien.

Inschrijven als standhouder of vragen over de Kerstmarkt in Sinaai kan je de stellen via kerstmarkt@sinaaileeft.be.
 

Zaterdag 14 december 2019

16.00 uur: opening kerstmarkt
22.30 uur: sluiting kerstmarkt

 

Een gezellige kerstmarkt die openstaat voor elke leeftijd! Voor de kleinste onder ons komt elk jaar de kerstman met een geschenkje. Voor de grote onder ons hebben we dan weer tal van eet - en drank gelegenheden. Iedereen is van harte welkom op de kerstmarkt in Puivelde!

Standhouders kunnen zich aanmelden via jacobs.lorenzo@proximus.be

Zondag 15 december 2019

16.00 uur: opening kerstmarkt
21.00 uur: sluiting kerstmarkt

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer