SN Wintert

Kerstmarkt Sint-Niklaas

13 tot 15 december
Grote Markt, Sint-Niklaas
Genieten Met rolstoel Sint-Niklaas wintert

In december kan u op de Grote Markt terecht voor een sfeervolle kerstmarkt.

Social media sharing

Tijdens het weekend van 13, 14 en 15 december organiseert de stad Sint-Niklaas de tiende editie van de kerstmarkt op het grootste marktplein van België. Zestig kerstchalets, een kampvuurkring, feeërieke verlichting, diverse foodtrucks en een sierlijke overkapping vormen samen een sfeervol kerstdorp aan de voet van het stadhuis. Samen met de winterkermis en de ijspiste is er tijdens het weekend van de kerstmarkt heel wat te beleven in Sint-Niklaas.

Gezellig iets drinken met familie of vrienden? Deze kerstmarkt heeft een enorm aanbod aan warme en koude dranken: cava, glühwein, chocomelk, koffie, likeuren, verse soep, speciaalbieren en natuurlijk jenever. Ook degenen die honger hebben kunnen op de Grote Markt terecht voor zoetigheden, ambachtelijk gebak, spitburgers, oosterse specialiteiten en nog zo veel meer. Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor de feestdagen? De cadeaudagen van Oxfam Wereldwinkel maken deel uit van de kerstmarkt in Sint-Niklaas.

Indien u wenst deel te nemen als standhouder, kan u zich aanmelden via de informatiepagina.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer