Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar

26 april
Christus Koningkerk
Concert Theater

Jesus Christ Superstar: de laatste dagen uit het leven van Jezus Christus, bekeken door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het bleek een slim gezien uitgangspunt voor een musical die – ook vandaag nog – de juiste en nodige vragen oproept.

Social media sharing

Jesus Christ, Jesus Christ, who are you, what have you sacrificed?

Niet alleen bij de figuur Jezus, maar bij verafgoding van elk individu, ideologie, religie… De stevige rockmuziek van Andrew Lloyd Webber en kritische tekst van Tim Rice blijven inspireren en aanspreken.

Bohemian Productions zet na o.a. Chess, Evita, Jekyll & Hyde zijn tanden in deze klassieker en maakt er een uniek totaalspektakel van. Vier koren geven op de unieke locatie van de Christus Koningkerk het beste van zichzelf. Dankzij je individuele hoofdtelefoon mis je ook geen noot van het hele spektakel. 
Ingrediënten genoeg om er een onvergetelijke en uitzonderlijke Bohemian-productie van te maken die absoluut niet te missen is.

De meer dan 100 uitvoerders (acteurs, zangers, dansers, orkestleden) staan onder leiding van regisseur Jaak Lema, bekend van o.a.  ’40-’45, The Little Mermaid, De Rozenoorlog, Ketnetmusical, ’14-’18.

Voorstellingen

Vrijdag 26 april  -  20u30
Zaterdag 27 april  -  15 en 20.30 uur
Zondag 28 april  -  15 en 20.30 uur

Vrijdag 3 mei  -  20u30
Zaterdag 4 mei  -  15 en 20.30 uur
Zondag 5 mei  -  15 en 20.30 uur

Tickets

28 euro en 42 euro (VIP-ticket)

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer