:host { --enviso-primary-color:#000000; --enviso-secondary-color: #1097D9; font-family: 'PT Sans'; }
Huis van de Sint

Huis van de Sint

12 november tot 6 december
Huis van de Sint
Met kinderen Stad van de Sint Gratis Met rolstoel

Alle vragen krijgen een antwoord tijdens een uniek bezoek aan het magische Huis van de Sint. Wandel vrij rond in alle kamers van het statige huis in het hart van de stad. De Zwarte Pieten tonen je onder meer de slaapkamer, de badkamer, de hobbyruimte, een heus theater en de grote speelgoedzaal.

Social media sharing

Waar slaapt de Sint? … Wanneer eet hij en wat lust hij graag? … Neemt Sinterklaas een ligbad of een douche? … Draagt hij een kamerjas? … Waar oefenen de Zwarte Pieten voor de Grote Dag? 

Alle vragen krijgen een antwoord tijdens een uniek bezoek aan het magische Huis van de Sint. Wandel vrij rond in alle kamers van het statige huis in het hart van de stad. De Zwarte Pieten tonen je onder meer de ontvangstruimte, de slaapkamer, de badkamer en het toilet, de werkkamer, de hobbyruimte, een heus theater en de grote speelgoedzaal. 

Het Huis van de Sint is een initiatief van het Sint-Nicolaasgenootschap Vlaanderen en is geschikt voor kinderen
vanaf 4 jaar (jongere kinderen zijn uiteraard ook welkom) 

Het Huis van de Sint is toegankelijk voor rolstoelgebruikers (beperkte capaciteit, niet geschikt voor elektrische rolstoelen).

De Salons, Sint-Niklaas

Stationsstraat 85
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer