Huis van de Sint

Huis van de Sint

12 november tot 6 december
Huis van de Sint
Met kinderen Stad van de Sint Gratis Met rolstoel

Alle vragen krijgen een antwoord tijdens een uniek bezoek aan het magische Huis van de Sint. Wandel vrij rond in alle kamers van het statige huis in het hart van de stad. De Zwarte Pieten tonen je onder meer de slaapkamer, de badkamer, de hobbyruimte, een heus theater en de grote speelgoedzaal.

Social media sharing

Waar slaapt de Sint? … Wanneer en wat eet hij? … Neemt Sinterklaas een ligbad of een douche? … Draagt hij een kamerjas? … Waar oefenen de Zwarte Pieten voor de grote dag? Ontdek het allemaal in het Huis van de Sint!

Het Huis van de Sint kan je bezichtigen van 12 november tot en met 6 december. Sinterklaas is aanwezig in zijn Huis elke woensdag (vanaf 14 tot 17.30 uur) en zaterdag en zondag (vanaf 10 tot 17.30 uur).

Het Huis van de Sint is een initiatief van het Sint-Nicolaasgenootschap Vlaanderen en is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.

Ontdek meer informatie over vrije bezoeken, groepsbezoeken, schoolbezoeken en toegankelijkheid op www.stadvandesint.be 

De Salons, Sint-Niklaas

Stationsstraat 85
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer