Herfstbos De Ster

Herfstvakantie met kinderen

29 oktober tot 7 november
Wandelen Met kinderen Verpozen

Wat kan je deze herfstvakantie doen met je kinderen? Het bos in duiken of gezellig de stad ontdekken met een warme chocomelk: het kan allemaal.

Social media sharing

Griezelen
Ga op woensdag 27 oktober op griezeltocht met de levende doden op de VTS-site die omgetoverd is tot spookslot. Niet voor bange zielen!
Op zondag 31 oktober kan je kiezen tussen een halloweentocht in Sinaai - een wandeling van 8 km met tal van lugubere verrassingen - of een
bezoek aan de avondlijke halloweenmarkt op de Grote Markt vanaf 17 uur.

Films kijken op de Grote Markt
Start de vakantie op vrijdagavond met een film op de Grote Markt tijdens de eighties bioskoop drive-in. Gezellig in de auto kijken naar
'The Nightmare Before Christmas', 'American Psycho' of 'The Shining'. Op zaterdag 30 oktober bezorgen 'Beetlejuice', 'A Nightmare On Elm Street' of 'It' jou rillingen.

Herfstkriebels!
Dan duik je best de natuur in. Grijp je kans tot 31 oktober om te zoeken naar verdwenen planten in De Ster met gratis zoektocht Florient. Of kom ravotten op woensdag 3 november tijdens de Speeldag. Samen met het gezin op tocht gaan kan je ook met een interactieve natuurwandeling in de Fondatie van Boudelo in Sinaai.

Kunstig
Teken je graag? Of wil je Halloween tot in de keuken brengen? Schrijf je dan in voor een paar dagen knutselen, griezelkoken en experimenteren bij de Vrije Ateliers van 3 tot 5 november. Kijk je liever? Volg de nieuwe street art route doorheen Sint-Niklaas en passeer langs meer dan 30 graffitiwerken.

Gezellig binnen
Binnen opwarmen kan je doen met theater in de stadsschouwburg of een circusvoorstelling in ’t Bauhuis. Of houd je van gamen en computers? Kom dan naar de bib en leer er programmeren voor kinderen tijdens het STEAM bootcamp of CoderDojo. Zin in een warme chocomelk en pannenkoek of toch liever raclette? Neem een kijkje op deze pagina om al het herfstig lekkers in Sint-Niklaas te ontdekken.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer