Gabriëlla Cleuren

Gabriëlla Cleuren: Reflecties

14 juni tot 9 augustus
De Salons
Met kinderen Expo

‘Follow her evolution on her inside and outside world’ - zoals iemand zijn leven neerpent in een dagboek, zo schildert Gabriëlla Cleuren dag na dag wat ze voelt, waarneemt, denkt en droomt. Dat is de basis van haar kunst.

Social media sharing

In haar eigen beeldtaal - kleurrijk en wild - vervlecht zij haar innerlijke wereld met die van de buitenwereld. Zij is verwonderd over alles wat in haar nabije omgeving leeft.

Maar ze kijkt veel verder. In haar schilderijen en installaties komen ook de grote wereldthema’s van deze tijd aan bod. Met vele kleurrijke verftoetsen dompelt ze de toeschouwer onder in haar innerlijke wereld met een blik naar buiten toe.

Gabriëlla Cleuren is een Belgische kunstschilder, geboren in 1942. Ze studeerde Nordic Art and Music aan de Universiteit van Oslo (Noorwegen, 1965). Ze leefde een tijd in Bonaire (Nederlandse Antillen) en Hamburg (Duitsland). Ze studeerde aan de kunstacademies van Hasselt en Sint-Niklaas. Momenteel heeft ze zich voorgoed gevestigd in Sint-Niklaas. In 2016 werd zij lid van de Rainforest Art Foundation Europe en ontving de Red Line Art Works award in 2017.

Toegang

2 EUR / 1,50 EUR met korting

Gratis toegan voor: 

  • kinderen tot en met 12 jaar,
  • houders museumkaart,
  • MuseumPASS,
  • lerarenkaart,
  • op zondag van 11 tot 13 uur 
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer