Foorfeest 2019

Foorfeest

3 tot 5 mei
Grote Markt
Met kinderen Gratis Met rolstoel Festival

Sfeer en gezelligheid troef op het Foorfeest! Met onder andere Radio Modern, de zeepkistenrace, nostalgische kermisattracties, optredens, deejays volksspelen, foodtrucks, groot terras, vintage markt en nog zo veel meer ...

Social media sharing
Nostalgische kermis

Binnenkort kan je hier meer info vinden over de volgende editie van het Foorfeest op de Grote Markt!

Zeepkistenrace

De zeepkistenrace op het Foorfeest is er weer voor zijn derde editie!

ūüöó zondag 5 mei 2019
ūüŹĀ start op vijf meter hoogte
ūüí¶ verschillende hindernissen
ūüŹÜ prijzen voor de 3x snelste zeepkisten
ūüŹÜ publieksprijs door online poll

Wil je zelf deelnemen aan de race? Schrijf je dan als de bliksem in via onderstaande link. Inschrijven kan van 21 december 2018 tot en met 13 april 2019 zolang er startnummers beschikbaar zijn. Er snel bij zijn is dus de boodschap!

Deelname is volledig gratis en alle deelnemers worden verzekerd door stad Sint-niklaas. Het parcours wordt ook uitgebreid gecontroleerd door de stedelijke veiligheidsdiensten.

Vintage Markt

Verkoop je fijne vintage producten en heb je interesse om deel te nemen aan onze vintage markt? Of heb je een vintage foodtruck die perfect in ons plaatje zou passen? 

Stel dan snel je kandidatuur als foodtruck of standhouder van de vintage markt. Tot snel!

Praktisch

Waar
Het evenement gaat door op de Grote Markt van Sint-Niklaas ter hoogte van het stadhuis en naast de Kermis. Sint-Niklaas is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets. 

Met de fiets
De beste en gezondste manier om vlot in de stad te geraken is ongetwijfeld de fiets! Het centrum is vanuit alle richtingen goed bereikbaar met de fiets. De fietsrouteplanner van Toerisme Oost-Vlaanderen maakt het je heel makkelijk om een fietsroute uit te stippelen. van eender welk fietsknooppunt in de provincie tot bij knooppunt 36. Op diverse locaties in de stad zijn fiestenstallingen aanwezig op onderstaande kaart kan je de voornaamste terugvinden.

Met de trein of bus 
Sint-Niklaas is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Om naar het centrum van de stad te geraken wandel je zo'n kleine 10 minuten door de Stationsstraat. Voor een gedetailleerde uurregeling van de nmbs kan u ook terecht op www.b-rail.be. Je reisweg met de bus kan je opvragen bij www.delijn.be. Je biljet (lijnkaart) koop je best vooraf in één van de vele voorverkooppunten!

Met de auto 
De stad beschikt over verschillende centrumparkings. Deze parkings zijn betalend en kan je bereiken door de peilen met parkingroute te volgen. 

Wegenwerken 
Er zijn verschillende wegenwerken gepland in en rond Sint-Niklaas. Op de website wegenwerken.be kan je de werken volgen. Op de website van de stad Sint-Niklaas vind je een overzicht van de lokale werken.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer