beeldenroute
Belsele

Fietstocht Beeldig Sint-Niklaas

6 september van
Gratis Fietsen
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

In juli bracht vzw Kunst in de Stad en Boontje in samenwerking met Stad Sint-Niklaas een nieuwe fietsroute uit. Een fietsroute van 40 km die alle beelden in de stad met elkaar verbindt. Op zondag 6 september wordt deze route officieel ingereden.

Social media sharing

Neem deel aan deze kunstzinnige fietsroute met gids. We fietsen langs de meest opvallende beelden, waar de kunstenaars uitleg geven bij hun beelden. We maken een groene tussenstop voor een verfrissend drankje en korte pauze.  Iedere deelnemer ontvangt een gratis exemplaar van de nieuwe fietstocht. 

Deelnemen?

Deze fietstocht is jammer genoeg volzet.

U kan steeds op eigen houtje de beeldenroute fietsen.

De fietsroute is 42,3 km lang, maar u kan steeds de verkorte versie fietsen van 33 km. Ontdek het verhaal achter de vele mooie beelden in de stad. De route is gratis af te halen in het toeristisch kantoor van Sint-Niklaas.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer