Festival van de verdraagzaamheid

Festival van de verdraagzaamheid

21 maart tot 4 april
Festival

In een samenleving met als uitgangspunt respect, diversiteit en gelijke kansen is geen plaats voor racisme en discriminatie. Daarom organiseren wij het Festival van de Verdraagzaamheid van 21 maart tot 4 april 2019.

Social media sharing

21 maart is het de Internationale Dag tegen Racisme. Verder is de stad lid van het netwerk Europese Steden tegen Racisme. Daarom organiseren wij samen met onze partners het Festival van de Verdraagzaamheid.

Van 21 maart tot 4 april 2019 engageren verschillende organisaties, vrijwilligersverenigingen en stadsdiensten zich om de thema’s racisme en discriminatie onder de aandacht te brengen. Zo wil het stadsbestuur het draagvlak voor een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt vergroten.

Op het programma staan onder andere lezingen, expo's, film- en theatervoorstellingen. Hieronder kan je het volledige programma van het festival openen.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer