vossencovers 1

Expo: Vossencovers

17 november tot 6 december
Bib Sint-Niklaas
Gratis Expo
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Lies Van Gasse is dichter, beeldend kunstenaar en leraar. Ze profileert zich met mengvormen van poëzie en beeld en publiceerde diverse dichtbundels en graphic poems.

Social media sharing

Recent verscheen Een held. Gebaseerd op het verhaal van Heer Gawein en de Groene ridder. Sinds Tiecelijn 21. Jaarboek 1 van het Reynaertgenootschap in 2008 verscheen, pronkt het genootschap reeds dertien jaar met een kunstwerk van Lies op de cover van Tiecelijn. In deze fijne rondreizende tentoonstelling maken we kennis met het Reynaertoeuvre van een dubbeltalent dat ondertussen de Provinciale prijs voor poëzie van de provincie Oost-Vlaanderen en de Dirk Martensprijs (2016) op haar palmares mocht schrijven.

Org. Reynaertgenootschap

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer