DRRRAAI

DRRRAAI (3+) - Tout petit

27 oktober van
Stadsschouwburg
Met kinderen Podium
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Cirkels draaien. Zwieren. Zwaaien. Rond en rond. Het gaat maar door.

Social media sharing

In DRRRAAI gaat alles aan het draaien. Dansers draaien om hun as, en in de ruimte. Het decor bestaat uit cirkels en draaiende sculpturen. De muziek kolkt door de ruimte en zoekt de poëzie in een herhalend patroon. Dans, muziek en geluid nemen het publiek mee in een virtuoos spel van draaiende patronen.

DRRRAAI is een woordeloze dansvoorstelling over circulaire bewegingen. Aan het einde van de voorstelling mag het publiek meebouwen aan een nieuwe installatie vanuit de eigen bubbel.

tout petit is het dansgezelschap van Ciska Vanhoyland en Lies Cuyvers. Samen creëerden ze nog vier straffe voorstellingen voor jong publiek: luidlicht!Schots en scheef en Kom mee, Leon!.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer