d'IJspiste

d'IJspiste

7 december tot 9 januari
Grote Markt Sint-Niklaas
Met kinderen Sint-Niklaas wintert

Van vrijdag 7 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 vormt aan het statige stadhuis van Sint-Niklaas de feeëriek verlichte ijspiste andermaal het epicentrum van Sint-Niklaas Wintert, met naast de schaatsbaan een sfeervolle chalet en een gezellige winterbistro.

Social media sharing

Voor het tiende jaar op rij een feestelijke overgang van oud naar nieuw op het grootste marktplein van ons land, met een hele reeks evenementen op en rond het ijs, een winterkermis en een kerstmarkt.

Reeds 9 succesvolle jaren gaan vooraf. En 2018-2019 wordt een jubileumeditie, eentje om in te kaderen. Op het marktplein van Sint-Niklaas schaats je op een innovatief overdekte en vernieuwde ijspiste in een opvallend winterdecor, een dito up-to-date chalet met een verrassende winterbar, en een bistro met op tafel culinaire wintertoppers.

Elk jaar hebben zo’n 20.000 schaatsers en circa 60.000 bezoekers zin in d’ijspiste. Tijdens einde- en nieuwjaar is d’ijspiste een hele maand de place to be in Sint-Niklaas, met bezoekers en sportievelingen uit alle hoeken van de regio en van over de landsgrenzen.

d’ijspiste is winterbelevenis, voor junior tot senior, voor de allerkleinsten, voor het hele gezin.  De organisatoren halen alles uit de kast. Met thema-events op en rond het ijs, music-attractions in het chalet, spektakel en niet te missen randanimatie.

De editie 2018-2019 tovert ook verrassende hoekjes en winterspots voor een selfie en een leuke showcase op jouw sociale media.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer