De Vos Reynaerde te kijk gezet in 64 boekbanden

De Vos Reynaerde te kijk gezet in 64 boekbanden

22 augustus tot 27 september
de Bib
Gratis Expo

In het kader van het thema Middeleeuwen hebben 64 boekbinders van de stichting Handboekbinden het boek Van den vos Reynaerde gebonden, soms op de traditionele middeleeuwse manier, vaak ook met een knipoog naar de middeleeuwen door gebruik te maken van eigentijdse materialen en nieuwe technieken.

Social media sharing

64 boekbinders van de stichting Handboekbinden gingen aan de slag met het boek Van den vos Reynaerde in het kader van het thema 'Middeleeuwen'. Sommigen gingen op de traditionele middeleeuwse manier aan de slag. Maar er werd ook gekozen voor een knipoog naar de middeleeuwen, door gebruik te maken van eigentijdse materialen en nieuwe technieken.
Naast deze ingezonden boekbanden worden ook ingebonden reynaerdiana uit de collecties van de Wasiana, het Reynaertgenootschap en enkele priv├ęcollecties getoond.

Deze tentoonstelling kwam tot stand in samenwerking met de stichting Handboekbinden, Bibliotheca Wasiana en het Reynaertgenootschap

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer