De Peatles

De Peatles

18 november
Stad van de Sint
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Zoals elk kind weet, houdt de Sint ook van een lekker potje muziek. Daarom kwam hij op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang te laten experimenteren met muziekinstrumenten en Sinterklaashits. En zo werd zijn lievelingsgroep De Peatles geboren!

Social media sharing

Deze knotsgekke bende roetgeveegde pieten zette ondertussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein. Misschien heb je ze afgelopen jaren wel op onze Grote Markt gezien en gehoord bij de aankomst van de Sint?

Dit jaar kunnen jullie De Peatles achter de schermen volgen in het Huis van de Sint met vier heuse avonturen voor groot en klein. Geen optreden dus van deze muzikale bende, wel spannende en grappige avonturen in een bekende omgeving!

Kijken jullie mee?

 

Je kan de belevenissen van De Peatles hier volgen!

Elke woensdag en zaterdag tussen 18 en 28 november verschijnt er vanaf 14 uur een nieuwe aflevering van een dikke tien minuten. Alvast een tipje van de sluier:

 

woensdag 18 november: De gitaar van de Sint

zaterdag 21 november: De kapotte vaas

woensdag 25 november: Zangpiet is ziek

zaterdag 28 november: Het paard van Sinterklaas

 

Ook benieuwd of De Peatles alle problemen tot een goed einde brengen?

Stem dan vanaf 18 november af op het Youtubekanaal van De Peatles!

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer