De Peatles

De Peatles

14 november
Grote Markt
Stad van de Sint Gratis

Zoals elk kind weet, houdt de Sint ook van een lekker potje muziek. Daarom kwam hij op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang te laten experimenteren met muziekinstrumenten en Sinterklaashits. En zo werd zijn lievelingsgroep De Peatles geboren!

Social media sharing

Deze knotsgekke bende roetgeveegde pieten zette ondertussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein. Misschien heb je ze afgelopen jaren wel op onze Grote Markt gezien en gehoord bij de aankomst van de Sint?

Ook dit jaar zullen de Peatles de Sint verwelkomen met een live optreden op de Grote Markt op 14 november. Zijn jullie er ook bij?

Zing en dans ook van thuis uit mee met de Peatles via de online video's en liedjes. Je kan de Peatles online vinden op de website van Stad van de Sint, via hun Youtubekanaal of op Spotify.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer