De Nacht
De Nacht

De Nacht

25 tot 26 januari
d'Academie
Concert Expo Festival Gratis
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.

D’Academie Beeld en Podium en het Cultuurcentrum van Sint-Niklaas slaan de handen in elkaar voor een 24 uur durend kunstenfestival. Op deze dag kunnen kunstliefhebbers van alle leeftijden er doorlopend kijken, luisteren, genieten en deelnemen aan alles wat deze performancemarathon te bieden heeft!

Social media sharing

D’Academie Beeld, d’Academie Podium en het Cultuurcentrum van Sint-Niklaas slaan voor de derde keer de handen in elkaar voor het 24 uur durend kunstenfestival ‘De Nacht’. Deze klank- en beeldmarathon staat dit jaar in het teken van performance. De aftrap wordt gegeven op 25 januari om 12 uur. Vanaf dan kunnen kunstliefhebbers van alle leeftijden er 24 uur lang kijken, luisteren, genieten en deelnemen aan meer dan 100 performances die doorlopend plaatsvinden over de gehele site.

Uitgelicht

Tekenkunst: experimenteer naar hartenlust tijdens één van de vele tekengelegenheden: mini catwalk, tekenkabinet, burlesk, portret-o-mat, virtual reality tekenen, dans tekenen, en meer.

Theater: betreed de catacomben van de schouwburg, ontvang een personagekaart en speel mee in een scène van Dungeons and Dragons.

Dans: ontdek originele danscreaties op eigenzinnige locaties tijdens uw wandelparcours.

Muziek: naast diverse muzikale belevenissen doorheen de academies zoals o.a. De Langste La, Blaaslabo en het Beethovenfestival, ook optredens van o.a. Bibi (Sweet Coffee), Nadar (‘Muziek voor schakelaars’), en Tom De Rocker (Verbaal Proces).

Fairtrade brunch: kom op zondagochtend de krant lezen, speciaal voor u samengesteld door onze reporters voor De Nacht.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer