Castro winterbar
Castro winterbar
Castro Winterbar programma

Castro winterbar

19 december tot 4 januari
Castrohof
Sint-Niklaas wintert
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

De coolste én hotste winterbar van Sint-Niklaas.

Social media sharing

Castro is een nieuwe pop-up winterbar die zal doorgaan tijdens de kerst- en eindejaarsperiode op het Castrohof. In een sfeervolle, gezellige omgeving kan je er met een winters drankje & een hapje genieten van animatie & events. Afterwork, kerstman, après-ski, DJ’s, kindermiddag, ... De coolste én hotste winterbar van Sint-Niklaas.

Openingstijden

Donderdag 19 december tot en met 22 december 2019
Donderdag 26 december tot en met 30 december 2019
Donderdag 2 januari tot en met 4 januari 2020

Donderdag en vrijdag vanaf 16 uur.
Zaterdag en zondag vanaf 14 uur.

Castro events

Funky afterwork met Bartholomeo & Tony Thunder
Vrijdag 20 december - 16.00 tot 00.00 uur 

Bartholomeo was jarenlang één van de resident dj’s in Café d’Anvers en een regelmatige gast-dj op events en in clubs in heel Vlaanderen. Zijn muziek gaat van jazz, soul, funk, disco tot deep, tech en classic house. dj Tony Thunder is een graag geziene gast-dj in het Waasland.     
Facebook-event

Party met Black Mamba & DJ Wade
Zaterdag 21 december - 21.00 tot 02.00 uur

Black Mamba is het alter ego van de Sint-Niklase Noonah Eze. Als DJ mixt ze naadloos de nieuwste hiphop met club sounds van over de hele wereld. Ze is elke zaterdagavond te horen op haar eigen show op Studio Brussel en daarnaast is ze een graag geziene gast in clubs en festivals over heel België en daarbuiten! DJ Wade draait de urban classics en new stuff aan elkaar op zijn eigen concept Gimme The Loot, maar was ook al te zien op de podia van de Gentse Vooruit & Club 69. 
Facebook-event

Kinderanimatie: kerstman, grime, ... 
Zondag 22 december - 14.00 tot 18.00 uur

Tijdens het wachten op een plekje bij de Kerstman kunnen kinderen zich laten schminken, langsgaan aan de stand van Leerstudio (rekenspelletjes) of alvast iets eten en drinken.
Facebook-event

Après-ski met Patrick De Zwart & DJ Jurgen
Vrijdag 27 december - 16.00 tot 00.00 uur

Elke zichzelf respecterende winterbar moet minstens 1 après-ski party houden. Vrijdag 27 december is het zo ver: halve liters, Jägermeister en de juiste (foute?) muziek. Trek alvast jullie lederhozen aan! DJ Patrick De Zwart was jarenlang één van de vaste DJ-waarden in Sint-Niklaas, in zaken zoals Discotheek The Ritz, Bells café en vele andere...
Facebook-event

Party met Maxmoody & Tony Alva
Zaterdag 28 december - 21.00 tot 03.00 uur

Maxmoody wordt gevormd door Max De Cock & Matthias Van Lent. Hun muziek toont hun passie voor disco, house en techno. Goestink, Krankenhaus en Walhalla gingen reeds voor de bijl. Tony Alva, de ‘boy’ die Ibiza naar het Waasland brengt, serveert de heetste tech- & deep house op een zomerse dag aan het strand, maar ook de donkerste techno ‘sounds’ tot de ochtend. 
Facebook-event

Kinderanimatie: De Zonfabriek & Zopas
Zondag 29 december - 14.00 tot 18.00 uur
Facebook-event 

Second New Year Party met Patrick de Zwart & DJ Jurgen
Donderdag 2 januari - 21.00 tot 02.00 uur

Een oud concept wordt nieuw leven in geblazen met een “Second New Year” party. Mensen die op Oudjaar gewerkt hebben en mensen die gewoon niet genoeg krijgen van de feestjes, kunnen (opnieuw) komen aftellen naar 2020 alsof het nog steeds 2019 is.
Facebook-event

Party met J&S & Hassel and the Hoff
Zaterdag 4 januari - 21.00 tot 02.00 uur

Vaste waarden in het Sint-Niklase uitgaansmilieu Hassel & the Hoff knalden hun muziek al meermaals uit de luidsprekers van menig Waas café en event. Deze keer draaien ze back-to-back rock met J&S. De eclectische kameleon DJ J&S levert reeds jaren het muzikale snoepgoed tussen en na de optredens in De Casino Concertzaal, en is ook gekend van knalfeestjes op festivals zoals Viva Lola.
Facebook-event​​​​​​​

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer