bubbles 1
bubbles 2
bubbles 3
bubbles 4
bubbles 5
Bubbles 6
Bubbles 7
Bubbles & Bites

Bubbles & Bites 3.0

28 april van
Stadskern Sint-Niklaas
Genieten

Vijf wijnspecialisten stellen op 28 april 2019 hun geprefereerde fles bubbels voor in vijf horecazaken in de stadskern van Sint-Niklaas. Gecombineerd met kwalitatieve foodpairing wordt dit een gastronomische tocht, maar ook een gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Social media sharing

Voor het derde jaar op rij stellen vijf lokale wijnspecialisten hun geprefereerde fles bubbels voor in vijf horecazaken in de stadskern van Sint-Niklaas. Gecombineerd met kwalitatieve foodpairing wordt dit een gastronomische tocht, maar ook een gezellig samenzijn met vrienden en familie. De Bubbles&Bites-tocht vindt dit jaar plaats op zondag 28 april. De tocht duurt een drietal uurtjes. Starten kan vanaf 14 uur tot en met 19 uur.

De deelnemende horecazaken en wijnspecialisten worden binnenkort op deze pagina bekend gemaakt. 

Bubbles & bites staat garant voor kwalitatieve wijnen en foodpairing van niveau. De foto's hieronder geven een voorsmaakje van wat de editie van 2018 in petto had. Al aan het watertanden? Terecht, want ook de derde Bubbles & Bites-tocht wordt een echt smaaksensatie.

Gouden Arend - Krijgsman
Gouden Arend
Eigenwijs - Verhofstede
Pur Sentiment
Walburg
Walburg Global Wineries
Merlot
Merlot

Inschrijven?

De inschrijvingen gaan van start op 15 maart. Binnenkort kan je hier prijzen en het inschrijvingsformulier vinden. 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer