bubbles 1
bubbles 2
bubbles 3
bubbles 4
bubbles 5
Bubbles 6
Bubbles 7
Bubbles & Bites

Bubbles & Bites 3.0

28 april van
Stadskern Sint-Niklaas
Genieten

Vijf wijnspecialisten stellen op 28 april 2019 hun geprefereerde fles bubbels voor in vijf horecazaken in de stadskern van Sint-Niklaas. Gecombineerd met kwalitatieve foodpairing wordt dit een gastronomische tocht, maar ook een gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Social media sharing

Voor het derde jaar op rij stellen vijf lokale wijnspecialisten hun geprefereerde fles bubbels voor in vijf horecazaken in de stadskern van Sint-Niklaas. Gecombineerd met kwalitatieve foodpairing wordt dit een gastronomische tocht, maar ook een gezellig samenzijn met vrienden en familie. We bieden dit jaar ook de mogelijkheid tot een vegetarische en/of non-alcoholische route, zo kan iedereen meegenieten.
De Bubbles&Bites-tocht vindt dit jaar plaats op zondag 28 april. De tocht duurt een drietal uurtjes. Starten kan vanaf 14 uur tot en met 19 uur.

Voor de derde editie van Bubbles & Bites presenteren deze horecazaken hun lekkerste culinaire hapjes:

  • Bizzy Beloy
  • Kasteel Walburg
  • MADY Restobar
  • Marcel
  • Porto Belfino

 

Bij de wijnspecialisten  halen zij hun beste bubbles uit de kast:

  • Brouwerij Verhofstede
  • De Wase Wingerd
  • Het Wijnhuis
  • Pura Passione
  • Wijnen Krijgsman

Bubbles & bites staat garant voor kwalitatieve wijnen en foodpairing van niveau. Dit jaar voor zien we ook de mogelijkheid voor een vegetarische of non-alcoholische route, die zeker niet moet onder doen voor de traditionele route. De foto's hieronder geven een voorsmaakje van wat je kan verwachten deze editie. Al aan het watertanden? Terecht, want ook de derde Bubbles & Bites-tocht wordt een echt smaaksensatie.

Kasteel Walburg combo
Marcel
Porto Belfino
Bizzy Beloy
MADY

Inschrijven?

Al aan het watertanden? Dan hoef je nu enkel nog in te schrijven!
Voor €35 per persoon voorzien we voor jou vijf glazen Bubbles & vijf culinaire Bites.
Zij die willen kunnen ook al een lekker etentje bijboeken bij Bizzy Beloy en Kasteel Walburg. Zij bieden voor de gelegenheid een heerlijk hoofdgerecht met dessert aan voor maar €25 per persoon. Vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Zin om mee te genieten van deze culinaire ervaring? Schrijf je dan zeker voor 23 april in.

Tot binnenkort!

 

Bubbles & Bites
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer