Bubbles & Bites
Bubbles & Bites
Bubbles & Bites
Bubbles & Bites
Bubbles & Bites
Bubbles & Bites

Bubbles & Bites 4.0 - GEANNULEERD

10 mei van
Stadskern Sint-Niklaas
Geannuleerd
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.

GEANNULEERD
Vijf wijnspecialisten stellen op 10 mei 2020 hun geprefereerde fles bubbels voor in vijf horecazaken in de stadskern van Sint-Niklaas. Gecombineerd met kwalitatieve foodpairing wordt dit een gastronomische tocht, maar ook een gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Social media sharing

Bubbles & Bites werd geannuleerd.

Voor het vierde jaar op rij stellen vijf lokale wijnspecialisten hun geprefereerde fles bubbels voor in vijf horecazaken in de stadskern van Sint-Niklaas. Gecombineerd met kwalitatieve foodpairing wordt dit een gastronomische tocht, maar ook een gezellig samenzijn met vrienden en familie. We bieden net als vorig jaar de mogelijkheid tot een vegetarische en/of non-alcoholische route, zo kan iedereen meegenieten.

Binnenkort kan je hier lezen welke horecazaken en wijnhandelaars tijdens Bubbles & Bites voor jullie het onderste uit de fles halen.

Bubbles & bites staat garant voor kwalitatieve wijnen en foodpairing van niveau. Dit jaar voor zien we ook de mogelijkheid voor een vegetarische of non-alcoholische route, die zeker niet moet onder doen voor de traditionele route. De foto's hieronder geven een voorsmaakje van wat je kan verwachten deze editie. Al aan het watertanden? Terecht, want ook de vierde Bubbles & Bites-tocht wordt een echt smaaksensatie.

Kasteel Walburg combo
Marcel
Porto Belfino
Bizzy Beloy
MADY

Inschrijven?

Inschrijven zal mogelijk zijn vanaf half april. Binnenkort meer info.

Bubbles & Bites
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer