Bubbles & Bites
Bubbles & Bites
Bubbles & Bites
Bubbles & Bites
Bubbles & Bites
Bubbles & Bites

Bubbles & Bites 4.0

26 april van
Stadskern Sint-Niklaas
Genieten

Vijf wijnspecialisten stellen op 26 april 2020 hun geprefereerde fles bubbels voor in vijf horecazaken in de stadskern van Sint-Niklaas. Gecombineerd met kwalitatieve foodpairing wordt dit een gastronomische tocht, maar ook een gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Social media sharing

Voor het vierde jaar op rij stellen vijf lokale wijnspecialisten hun geprefereerde fles bubbels voor in vijf horecazaken in de stadskern van Sint-Niklaas. Gecombineerd met kwalitatieve foodpairing wordt dit een gastronomische tocht, maar ook een gezellig samenzijn met vrienden en familie. We bieden net als vorig jaar de mogelijkheid tot een vegetarische en/of non-alcoholische route, zo kan iedereen meegenieten.
De Bubbles&Bites-tocht vindt dit jaar plaats op zondag 26 april. De tocht duurt een drietal uurtjes. Starten kan vanaf 14 uur tot en met 19 uur.

Binnenkort kan je hier lezen welke horecazaken en wijnhandelaars tijdens Bubbles & Bites voor jullie het onderste uit de fles halen.

Bubbles & bites staat garant voor kwalitatieve wijnen en foodpairing van niveau. Dit jaar voor zien we ook de mogelijkheid voor een vegetarische of non-alcoholische route, die zeker niet moet onder doen voor de traditionele route. De foto's hieronder geven een voorsmaakje van wat je kan verwachten deze editie. Al aan het watertanden? Terecht, want ook de derde Bubbles & Bites-tocht wordt een echt smaaksensatie.

Kasteel Walburg combo
Marcel
Porto Belfino
Bizzy Beloy
MADY

Inschrijven?

Inschrijven is mogelijk vanaf 20 maart om 12u.

Bubbles & Bites
wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer