Borrowed Spaces

Borrowed Spaces

17 tot 26 januari van
WARP
Expo
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.

Wat betekent het om een tijdelijke inwoner in een vreemde omgeving te zijn? Wat is de perfecte plek voor jou? Wat zou de ideale voedingsbodem voor een kunstenaar zijn?

Social media sharing

In de Parijse ‘Cité des arts’ worden jaarlijks meer dan 300 beloftevolle kunstenaars uit alle hoeken van de wereld ontvangen. Vanuit België trokken Lola Daels, Stefanie De Vos, Isabelle Tollenaere, Nicoline Van Stapele en Jonas Vansteenkiste in 2018 naar de Franse hoofdstad om er hun artistieke carrière verder te ontplooien. Elk apart en zonder elkaar ter plaatse te ontmoeten. Bij WARP delen ze hun ervaringen en presenteren ze kunstwerken die onder invloed van hun verblijf ontstonden. Kunstenplatform WARP timmert zelf aan de realisatie van een verblijfsplek en atelier voor kunstenaars en zoekt dus naar de ideale habitat voor de kunst.

Deze tentoonstelling is het eerste project binnen Coup de Ville 2020 – Chasing Flowers: het stedelijke kunstproject waarmee WARP de stad Sint-Niklaas onderdompelt in brandend actuele kunst.

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer