9100buitenspeelfestival

9100buitenspeelfestival

21 april tot 31 augustus
Sint-Niklaas
Gratis Met kinderen Festival
Sorry, deze activiteit is helaas voorbij.

Ook dit jaar organiseert Stad Sint-Niklaas de buitenspeeldag, maar dan wel in een nieuw jasje. Het #9100buitenspeelfestival start vanaf woensdag 21 april en loopt de hele zomer lang!

Social media sharing

Op verschillende pleintjes/plaatsen in de stad en deelgemeenten zal je enkele spel- en sporttips kunnen ontdekken. Vind jij ze ook allemaal? 

De tips kan je terugvinden aan de hand van de 9100buitenspeeltochtjes. Je kan een lus kiezen en de verschillende plaatsen met de fiets of te voet ontdekken of je kan ook gewoon zelf enkele pleintjes uitkiezen waar je nog niet geweest bent. Op elke plaats zal een bord staan waar je de tips vindt. Op enkele borden zal er ook een QR-code te vinden zijn, hier kan je een filmpje bekijken die jou nog extra tips kunnen geven om te leren hoe je kan buitenspelen.

Heb je nog meer zin gekregen om buiten te spelen? Leer dan ook zeker het #9100buitenspeellied- en dansje en dans met je vrienden de pannen van het dak!

Waar alle tips zich bevinden, kunnen jullie hier binnenkort vinden of op de website van #9100speelstad

wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten street arttreinPage 1Created with Sketch. uitgaan wandelenwinkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer