100 jaar Niko

100 jaar Niko - Illuminating Ideas

6 mei tot 15 december van
Niko - Industriepark West 40
Expo

Ter gelegenheid van hun 100-jarig bestaan stelt het bedrijf Niko een overzichtstentoonstelling samen. Deze geeft zicht op de tijdsgeest van de voorbije 100 jaar.

Social media sharing

De bezoeker kan op een interactieve manier mee nadenken over de toekomst van wonen en werken. Er bestaat ook een mogelijkheid om de tentoonstelling in groep te bezoeken, mits reservatie vooraf.

Tegelijk geeft Niko ook een luxueuze boek uit rond het jubileum. In bijna 250 pagina's schetst het de contouren van de economische en technologische schokken die Europa, België en Vlaanderen de afgelopen 100 jaar ondergingen en hoe Niko zich aanpaste aan de snel wijzigende omstandigheden. Bedrijven vormen nl. in belangrijke mate het spiegelbeeld van de samenleving waarin ze opereren.

De opbrengst van het boek gaat integraal naar een initiatief in de stad voor kansarme jongeren.

Op zaterdag en zondag kan de tentoonstelling worden bezocht van 13 tot 17 uur.

Gedurende de periode 1 juli tot 18 augustus is de tentoonstelling niet toegankelijk.


wagen bezienswaardigheden brouwerijen buschocolatiers document Page 1 CopyCreated with Sketch. evenementen fietsfietsen-wandelen food herfstinhetgroen lentemuseaovernachten podium postcardspeciaalzaken sport-spel streekproducten treinPage 1Created with Sketch. uitgaan winkelen winterPage 1Created with Sketch. zomer