Te Gek!? Nerveuze Vrouwen

Slongs Dievanongs, Clara Cleymans, Inge Paulussen & Tine Reymer - Te Gek!? Nerveuze Vrouwen

Vier nerveuze vrouwen veroveren het podium en leggen er hun ziel bloot

Vier vrouwen. Vier nerveuze vrouwen. Ze horen stemmen in hun hoofd, denken in bochten en kronkels, zien wat wij niet zien. Ze zingen, ze zuchten en ze maken zich zorgen. Over de wereld en zichzelf. Ze vertellen je wat het is om verloren te lopen in de donkere kamers van gedachten, de weg kwijt te geraken in kronkelige hersenen, op de dool te zijn tussen waan en werkelijkheid. Ze zingen het bloed van onder je nagels, krabben aan je ziel en plukken de eelt van je emoties.

De eerste nerveuze vrouw heet Slongs Dievanongs. Samen met nerveuze moeder Tine Reymer en tierelierende Clara Cleymans zingt ze donkere duetten in coupletten, terwijl Inge Paulussen rondjes draait in waangedachten.

Voor de teksten van deze voorstelling heeft Gerda Dendooven haar zinnen verloren en Hugo Matthyssen heeft er zijn hoofd op gebroken. Els Dottermans tekende voor de regie en De Laatste Showband maakt het muzikaal helemaal af.

Info
Waar
Stadsschouwburg
Wanneer
-
Organisator
CC Sint-Niklaas
Haal meer uit je activiteit met de Kansenpas

Met de gratis kansenpas krijg je een fikse korting op tal van activiteiten en evenementen in Sint-Niklaas.

Jouw evenement op deze website? Dat kan!

Voeg je evenement toe aan de UiTdatabank. Daarna verschijnt je evenement automatisch op onze website. 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer