20 Years Birthmarks

Ozark Henry - 20 Years Birthmarks

Belgische muzikale held met internationaal aanzien herneemt zijn debuutplaat Birthmarks

Sinds David Bowie dit debuut van Ozark Henry in 1996 prees als één van zijn favoriete albums heeft de Belgische artiest met veel succes muziek geproduceerd. Gaande van avant-garde elektronica tot pop en klassieke muziek. Samenwerkingen met legendarische artiesten als Jah Wobble, Martin Glover en Toots Thielemans, maar ook met gerenommeerde orkesten als het Metropool Orkest en het Nationaal Orkest van België bewijzen de internationale erkenning van deze muzikale held. Het hoeft niet te verbazen dat zijn werk al meermaals met goud en platina werd bekroond.

20 jaar na datum neemt hij de tijd om zijn succesplaat Birthmarks te vieren met zijn publiek. Het album stond maar liefst 90 weken in de Ultratop en maakt dus deel uit van ons muzikaal erfgoed. Denk aan hits als Sweet Instigator en Intersexual. Maar ook andere hits uit zijn rijke oeuvre van de afgelopen 25 jaar zorgen zonder twijfel voor een memorabele avond.

Info
Waar
Stadsschouwburg
Wanneer
-
Organisator
CC Sint-Niklaas
Haal meer uit je activiteit met de Kansenpas

Met de gratis kansenpas krijg je een fikse korting op tal van activiteiten en evenementen in Sint-Niklaas.

Jouw evenement op deze website? Dat kan!

Voeg je evenement toe aan de UiTdatabank. Daarna verschijnt je evenement automatisch op onze website. 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer