JoMus musical

Musicalkamp kerstvakantie Belsele

Zot van zingen, dansen en acteren? Dan is een JoMus musicalkamp écht iets voor jou. Je leert er op een speelse manier een aantal kneepjes van het musicalvak. We werken toe naar een minimusical die we op het einde van het kamp opvoeren voor onze ouders en familie.

Een kampweek bestaat uit een plezante mix van de onderstaande lessen, gegeven door geschoolde vakleerkrachten en straffe animatoren:

- musicaldans
- theater (elk kamp een uniek script)
- zangles
- sport & crea

Elke kampgroep is uniek. Dus elk kamp is uniek! Letterlijk. Onze musicalleerkrachten schrijven telkens een nieuw script op basis van het aantal inschrijvingen en de leeftijden van de kampgangers. Zij maken choreo’s en (her)schrijven songteksten helemaal in functie van het kampscript.

Het kamp begint om 9u30 en eindigt om 16u. Voor en na de activiteiten is er opvang voorzien van 8u tot 9u30 en van 16u tot 17u30.

Wij kopen zelf lekker fruit en/of knapperige groentjes aan voor tijdens onze twee korte pauzes. Dat wordt smullen. Tot dan(s)!

Info & inschrijvingen: www.jomus.be

Info
Waar
Polyvalente zaal de Klavers, Sporthal Belsele
Wanneer
-
Prijs

Basistarief 176,20

Organisator
JoMus
Haal meer uit je activiteit met de Kansenpas

Met de gratis kansenpas krijg je een fikse korting op tal van activiteiten en evenementen in Sint-Niklaas.

Jouw evenement op deze website? Dat kan!

Voeg je evenement toe aan de UiTdatabank. Daarna verschijnt je evenement automatisch op onze website. 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer