GEEN STEM

Jan Jaap van der Wal - GEEN STEM

GEEN reden om niet op te komen voor deze verkiezingsconference 

 

Sinds 2022 is Jan Jaap van der Wal een officiële inwoner van ons land. Met een rijksregisternummer en al. Helaas komen de verkiezingen van 2024 net te vroeg voor hem om officieel te mogen stemmen.

Maar dat betekent niet dat hij geen ongevraagd stemadvies mag uitbrengen.

Van der Wal heeft zich in zowel de TV-programma’s De Ideale Wereld en Jan Jaap op Zondag alsook in zijn zaalshows in Vlaanderen jarenlang een politiek geïnteresseerd en geëngageerd comedian getoond.

Daarom brengt hij in het voorjaar van 2024 in aanloop naar de verkiezingen op 9 juni een heuse verkiezingsconference naar de theaters onder de titel: GEEN STEM.

Zoals u van hem gewend bent neemt hij GEEN blad voor de mond, heeft hij GEEN genade, maar hij belooft ook plechtig dat het GEEN al te serieuze avond zal worden.

En daarbij heeft hij GEEN stem, dus het zal ook verder GEEN consequenties hebben voor het politieke landschap na de verkiezingen.

Kortom GEEN reden om niet op te komen voor deze verkiezingsconference in uw theater.

van en met Jan Jaap van der Wal

Info
Waar
Stadsschouwburg
Wanneer
- (22:00-00:00)
Organisator
CC Sint-Niklaas
Haal meer uit je activiteit met de Kansenpas

Met de gratis kansenpas krijg je een fikse korting op tal van activiteiten en evenementen in Sint-Niklaas.

Jouw evenement op deze website? Dat kan!

Voeg je evenement toe aan de UiTdatabank. Daarna verschijnt je evenement automatisch op onze website. 

wagen bezienswaardigheden brouwerijen bus chocolatiers document Page 1 Copy Created with Sketch. evenementen fiets fietsen-wandelen food herfst inhetgroen lente musea overnachten podium postcard speciaalzaken sport-spel streekproducten street art trein Page 1 Created with Sketch. uitgaan wandelen winkelen winter Page 1 Created with Sketch. zomer